Home » Uniform

Uniform

U bent misschien al beter op de hoogte van onze Chiro-werking dan van ons uniform.

Toch verschillen de eigenschappen van deze twee niet zo veel.

Gemeenschap, spel, zorg, diversiteit,… bij ons telt dit allemaal mee en dat tonen we door ons uniform. Met al onze kamp-T-shirts van verschillende jaren paraderen we door het dorp zoals een echte regenboog.

Het Chiro uniform bestaat uit:

– rode Chiro-T-shirt of een kamp T-shirt ( die de leden krijgen als ze mee geweest zijn op kamp.)

– beige rok/ broek

– blauw Chirohemd/ Chirotrui

Voor verkoop van onze uniformen kan u zich begeven tot de Banier, zij hebben ook een online webwinkel, waar u deze kan laten thuisbezorgen. We verkopen tijdens onze inschrijvingsavond ook altijd tweedehands uniformen.

Met onze Chirokleren vallen we op, dit vinden we zeer belangrijk, zo weten de mensen direct dat wij Chiro zijn, en vallen we op in het verkeer, dan zijn we veilig.

Met onze Chirokleren kunnen we spelen want onze Chirokleren mogen vuil worden, en ze zijn zeer stevig zodat we juist door ons uniform het spel kunnen beleven en van spel kunnen genieten.

 Wij vinden zeker dat onze leden zich moeten kleden in het uniform tijdens de Chirozondagen voor verschillende redenen dus gaan wij ervan uit dat ze dit doen. Indien dit niet het geval is kan er een sanctie aan vast hangen.

We hopen vooral dat de ouders bij de jongere groepen er mee op letten.

Bij de oudere groepen mogen de jongeren die zich niet aan de regels houden zich aan een gepaste, kleine straf verwachten.