Home » Kamp

Kamp

Elke zomer trekken wij er met de hele Chiro op uit. Tien dagen lang beleven we met z’n allen ongelofelijke avonturen. Deze periode is de leukste uit het Chirojaar, we hopen dan ook steeds dat al onze leden aan het kamp deelnemen.

Wanneer?

Normaal gezien elk jaar van 1 tot 10 juli!

Wij gaan ervan uit dat ieder lid een volledig kamp meegaat. Later aankomen of vroeger vertrekken is niet toegestaan. Denk je toch in aanmerking te komen voor een uitzondering, neem dan contact op met de leidingsploeg.
Ook de sloebers, onze jongste leden, gaan de volledige periode mee op kamp. Dat lijkt lang, maar uit ervaring weten wij dat het geen enkel probleem vormt, voor de kinderen vliegt de tijd om eens ze op kamp zijn.

Waar?

De locatie van onze kampplaats houden we graag nog even geheim, ze wordt tegen het einde van het Chirojaar onthuld.

Financieel

We vragen voor deelname aan het kamp € 150 per persoon. In die prijs zitten een verzekering, activiteiten, vervoer en eten en drinken. De gemeente Zandhoven voorziet voor alle inwoners die er nood aan hebben een vrijetijdstoelage die onder andere gegeven wordt bij deelname aan kampen. Ook kan je 5 euro per dag met een maximum van 10 dagen per jaar terugbetaald krijgen via je ziekenfonds.

Naast het kampgeld raden we aan om je kinderen een beetje zakgeld mee te geven. Daarmee kunnen ze postzegels kopen en eventueel een snoepje op dagtocht.

Wat neem ik mee?

In mei zetten we een uitgebreide lijst online, en in het chimake waarin je ziet wat je best wel en niet meeneemt op kamp.